PRZYSTAWKA SERWOWANA | |
PASZTET Z MIĘSA DROBIOWEGO Z TARTYM CHRZANEM, ŻURAWINĄ ORAZ PIKLAMI, PIECZYWO MIESZANE | |
ROLLSY Z TORTILLI Z SZYNKĄ, SEREM I WARZYWAMI | |
ZUPA (DO WYBORU) | |
ROSÓŁ Z KLUSECZKAMI | |
FLAKI | |
ZUPA KREM Z POMIDORÓW Z GRZANKAMI | |
DANIE GŁÓWNE (DO WYBORU) | |
KOTLET SCHABOWY, ZIEMNIAKI, BUKIET SURÓWEK | |
KARKÓWKA W SOSIE PIECZARKOWYM, KLUSKI SLASKIE, SAŁATKA Z BURACZKÓW | |
DESER | |
SERNIK I JABŁECZNIK NA PATERZE | |
NAPOJE | |
KAWA/HERBATA | |
KOMPOT 0,5l | |
WODA NIEGAZOWANA Z CYTRYNĄ I MIĘTĄ 0,5l | |
MENU | 86 zł/osobę + serwis 10% |
DODATKOWE KOSZTY | |
NAPOJE GAZOWANE 0,5l | 10 zł/osobę |
KORKOWE | 5 zł/osobę (alkohol we własnym zakresie) |